Saklasan - Tupperware Forum
Eylül 05, 2010, 01:05:11 pm *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Tupperware Forum a Hoş geldiniz..
TÜM BÖLÜMLERİ GÖRMEK İÇİN Hemen Kayıt olun...

Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  
Gönderen Konu: ESKİ TUPPER'LAR NE YAPILIR SORUNSALI !!!  (Okunma Sayısı 474 defa)
Naz
Hero Member

« Yanıtla #15 : Temmuz 31, 2010, 01:17:05 am »

benim banyomda elma sakla salonumda şekerlik evime bir gelinde asıl kronik kimmiş görün eğer çok eski değilse kullanıyorum eskilerinin yanına habire yenide açıyorum her beğendiğimi önce kendi stoğuma eğer çok sıkıldıysam yazlığa gidiyorlar onlarda bile gözüm kalıyor

İnşallah sapancaya geldiğimizde sizde yeni evinize taşınmış olursunuz Sevim Hanımcığım..Bizde hem evinizi hem tupperlarınızı görmüş oluruz..Bu arada ev hediyesi tupper getirmeyiz içiniz rahat olsun Sırıtan Sırıtan Sırıtan
REDDE
Full Member

« Yanıtla #16 : Temmuz 31, 2010, 10:12:36 am »

sevim hanım banyoda elma saklayı ne amaçlı kullanıyosunuz Gülümseme
nas
Sr. Member

« Yanıtla #17 : Temmuz 31, 2010, 03:15:08 pm »

NAZ'CIIM..AMA NEDEN BÖYLE  YAPIYOSUN??? HAZIR STOKTAN HEDİYE GÖTÜRCEKTİK SEVİM HANIMA HAYIRLI OLSUNA GİDERKEN !!!
NEYSE BEN TÜM BUNLARI AŞTIM ARKADAŞLAR VE KENDİ ÜRÜNLERİMİN AR-GE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYORUM..YAKINDA LANSMANINI YAPICAM...MARKAMIN ADI: MERALLWARE!!! (HİÇ YARATICI OLMADI FARKINDAYIM EHÜ EHÜ EHEHE)
ÇIKARACAĞIM ÜRÜNÜN ADI DA BU GİDİŞTE ''HEPSİNİ TOPLA ''OLACAK...SINIRLI SAYIDA ÜRETİME GİRECEZ..EVETTTT...SİPARİŞLERİ ALİİİMMMMM.....
paşa
Full Member

« Yanıtla #18 : Temmuz 31, 2010, 03:30:29 pm »

ne kadar hoş anlatıyorsunuz TUPPERWARE sevdanızı  bu kadar sevmeseniz zaten yapmazsınızki bu işi, sanırım yalnış söyledim bunu iş olarak görseniz çalışma saatleriniz belli olur sizler neredeyse 24 saat çalışıyosunuz aranızda okadar yeniyim ki kendimden şüphe ediyordum tupperla yatıp tuperla kalkıyorum ama görüyorumki çok normalmiş hepinizin emeğine sağlık ,bol satışlar
ceran
Hero Member

« Yanıtla #19 : Temmuz 31, 2010, 09:23:42 pm »

NAZ'CIIM..AMA NEDEN BÖYLE  YAPIYOSUN??? HAZIR STOKTAN HEDİYE GÖTÜRCEKTİK SEVİM HANIMA HAYIRLI OLSUNA GİDERKEN !!!
NEYSE BEN TÜM BUNLARI AŞTIM ARKADAŞLAR VE KENDİ ÜRÜNLERİMİN AR-GE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYORUM..YAKINDA LANSMANINI YAPICAM...MARKAMIN ADI: MERALLWARE!!! (HİÇ YARATICI OLMADI FARKINDAYIM EHÜ EHÜ EHEHE)
ÇIKARACAĞIM ÜRÜNÜN ADI DA BU GİDİŞTE ''HEPSİNİ TOPLA ''OLACAK...SINIRLI SAYIDA ÜRETİME GİRECEZ..EVETTTT...SİPARİŞLERİ ALİİİMMMMM.....
bence sen tupperware de gecersin MERALWARE  Sırıtan Sırıtan
nas
Sr. Member

« Yanıtla #20 : Ağustos 01, 2010, 01:55:37 pm »

şaka bi yana bu sene pek verimli olamadım ona bozuluyorum...geçen sene tıkabasa doyurduk burda milleti tupper'a...şimdi tık yok...stoklar da erimiyo bi türlü..dedim ya doydu millet artık...hayır en zoruma giden geçen yılki çalışma sonuucunda elime geçen hiçbişi olmadı..çok üzülüyorum çook....bu merkezle daha önce çalışmalıydım..kısmet işte...
asya
Full Member

« Yanıtla #21 : Ağustos 01, 2010, 02:07:00 pm »

evet nas hanım, tupperın kötü yanı bu. insanlar bir noktadan sonra doyuyor ve bir daha almıyor. deterjan olsa bittikçe alınır ama bunda öyle birşey yok. tek çıkış yolu evlenecek olanlar ya da yeni evlenenler. benim iki eltimin kızları aldı çeyizlerine, herşeylerini tamamladılar. stoğum bayağı azaldı ama yine de kaldı birşeyler.  Gülümseme
Naz
Hero Member

« Yanıtla #22 : Ağustos 01, 2010, 02:19:16 pm »

şaka bi yana bu sene pek verimli olamadım ona bozuluyorum...geçen sene tıkabasa doyurduk burda milleti tupper'a...şimdi tık yok...stoklar da erimiyo bi türlü..dedim ya doydu millet artık...hayır en zoruma giden geçen yılki çalışma sonuucunda elime geçen hiçbişi olmadı..çok üzülüyorum çook....bu merkezle daha önce çalışmalıydım..kısmet işte...

O verimli zamanlarınıza rastlamamak galiba biraz da bizim kısmetsizliğimiz... Dil çıkaran
hasnur
Newbie
*

« Yanıtla #23 : Ağustos 01, 2010, 08:44:37 pm »

evet kızlar bende urunlere aşığım ama artık çalışmaktan nasıl olacak çok yoruldum hele şölen için yarışmaktan geberdim artış şölen kelimesini bile duymak istemiyorum insanlar çılgın satışlar yapıyorlar bu indirinlerlle nasıl..... kendimden şüphe ediyorum valla
ceran
Hero Member

« Yanıtla #24 : Ağustos 01, 2010, 08:47:03 pm »

evet kızlar bende urunlere aşığım ama artık çalışmaktan nasıl olacak çok yoruldum hele şölen için yarışmaktan geberdim artış şölen kelimesini bile duymak istemiyorum insanlar çılgın satışlar yapıyorlar bu indirinlerlle nasıl..... kendimden şüphe ediyorum valla

işte tupperda da tutku böyle birşey heralde  Kahkaha
hasnur
Newbie
*

« Yanıtla #25 : Ağustos 01, 2010, 09:04:28 pm »

tutku mu bazen her pazartesi beynimin tekrar tekrar yıkandığını düşünüyorum tekrar  sarj edilip işimize baslıyoruz yalıba bu tutku evet evet...
ceran
Hero Member

« Yanıtla #26 : Ağustos 01, 2010, 09:10:53 pm »

tutku mu bazen her pazartesi beynimin tekrar tekrar yıkandığını düşünüyorum tekrar  sarj edilip işimize baslıyoruz yalıba bu tutku evet evet...
Kahkaha
Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!